De partner voor al uw elektriciteitswerken in Diksmuide

Dezwarte, de veelzijdige specialist voor technische installaties en renovatie

Hoe het allemaal begon

In 1964 legden Jozef Dezwarte en z’n echtgenote Margriet Devisscher de basis voor onze onderneming. Samen richtten ze een bedrijf op in Nieuwkapelle, dat de verkoop van elektrische apparaten en elektrische installaties verzorgde. Het bedrijf groeide sterk en begin jaren ’80 breidden ze hun infrastructuur gevoelig uit. Hun twee zonen – Joost en Bart – en hun dochter Lena versterkten de onderneming van hun ouders. De zaken bloeiden en het bedrijf werd steeds succesvoller.

 

Een sterke groei voor een sterk bedrijf

Om die groei in goede banen te leiden, richtten de zaakvoerders in 1990 een tweede filiaal op in Nieuwpoort. Vandaag bevindt dit filiaal zich in Oostduinkerke. Bovendien werd in 1999, op algemeen verzoek van onze klanten, een nieuwe bedrijfstak opgericht en stapte zoon Koen Dezwarte mee in de zaak. Met Timmer- en Renovatiewerken Dezwarte kwamen we tegemoet aan de vele vragen over renovatiewerkzaamheden van ons cliënteel. Bij de eeuwwisseling verhuisden we het bedrijf naar een nieuwe locatie in Diksmuide om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Sinds 2002 is schoonzoon Kurt Calcoen verantwoordelijk voor de betrouwbare werking van het magazijn.

 

Groeien om u beter van dienst te zijn

Het nieuwe terrein in Diksmuide heeft een oppervlakte van niet minder dan 14.000m². Hier vindt u onze winkel, onze sfeervolle toonzaal, onze herstellingsdienst en ons uitgebreide magazijn terug. Daarnaast bouwden we een nieuwbouw voor het atelier en het moderne machinepark van Timmer- en Renovatiewerken Dezwarte. 25 medewerkers werken elke dag mee aan ons dynamisch bedrijf. U profiteert mee van onze horizontale organisatiestructuur, die u een vlotte communicatie en een sterke dienstverlening garandeert.

 

Het betrouwbare adres voor techniek in uw buurt

Dezwarte blijft ook vandaag nog dé referentie voor techniek en renovatie. Particulieren en eigenaars van appartementen aan de kust vertrouwen op ons voor de vakkundige renovatie of inrichting van hun woning of verblijf. De lokale industrie rekent op ons voor kwaliteitsvol uitgevoerde, technische opdrachten.

 

Onze verkooppunten zijn ideaal gelegen in de streek en bieden een grondige dienst na verkoop. We zijn en blijven hét adres voor doe-het-zelvers, particulieren en eigenaars uit de wijde omgeving.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Elektro Dezwarte beschikt over een team dat u bedient in volgende gemeentes:

 

Diksmuide, Veurne, Ichtegem, Eernegem, Nieuwpoort, Koksijde, Kortemark, Lombardsijde, Westende, Gistel, Staden, Houthulst, Lo-Reninge, Vleteren, Alveringem, De Panne en omstreken.

Elektriciteitswerken, elektricien, plaatsen elektriciteit, herstelling elektriciteitswerken, depannage,